Sashimibredde8720882474921696740

SASHIMI

Sashimi er fersk, rå sjømat skåret i tynne skiver, servert uten ris.

Les hele oppskriften
Maki bredde

MAKI

Med laks, kveite og reker kan du lage varierte makisushi.

Les hele oppskriften
Stekt kveite med tomat og rekesaus

STEKT KVEITE MED TOMAT, BASILIKUM OG REKESAUS

Servert med reker og skalldyrsaus og en frisk blanding av tomat og fersk basilikum passer dette perfekt til selskapelige anledninger.

Les hele oppskriften
Salat Gourmand

SALAT GOURMAND MED STEKT KVEITE

Kombinasjonen av fet fisk og gode grønnsaker har en perfekt balanse og vil gi deg en god matopplevelse. Et godt og grovt rundstykke passer godt til.

Les hele oppskriften
Gravet kveite

GRAVET KVEITE CARPACCIO

Carpaccio er en populær rett som kan brukes som forrett eller smårett. Carpaccio er ikke vanskelig å lage og smaker nydelig. Mmm!

Les hele oppskriften
Kveite til jullarge

KVEITE TIL JUL

Skap et festmåltid og server nydelig stekt kveite med godt tilbehør til gjestene dine i jula. Server med en puré av mandelpotet og en velsmakende smørsaus med hvitvin til.

Les hele oppskriften
JimmyChok raw halibut 16x9

NORDIC HALIBUT SKIVER MED SOYA OG LIME

En rett inspirert av kinesisk frokost.

Les hele oppskriften
JimmyChok halibut molee 16x9

Inspirasjon fra India.

NORDIC HALIBUT MOLEE

Ingredienser
400 g kveiteloin
½ ts sennepsfrø
½ ts gurkemeiepulver
12 stk karriblad
5 cm ingefær – hakket
3 fedd hvitløk – hakket
2 tomater i terninger
2 grønne chilier
300 ml kokosmelk
100 ml vann
Salt/pepper/sukker etter smak
2 ss olje

Tilberedning
Varm opp oljen i en gryte, tilsett sennepsfrø og karriblad.
Tilsett deretter ingefær og hvitløk, surr til de er myke.
Tilsett gurkemeiepulver og deretter kokosmelk.
Legg fisken i gryten og la den småkoke til fisken er ferdigkokt.
Trekk heller for lite enn for mye.
Tilsett litt vann hvis sausen blir for tykk.
Tilsett tomat og grønn chili til slutt.
Smak til og server.

Oppskrift laget for Nordic Halibut av Jimmy Chok, Singapore.