Sashimibredde8720882474921696740

SASHIMI

Sashimi er fersk, rå sjømat skåret i tynne skiver, servert uten ris.

Les hele oppskriften
Maki bredde

MAKI

Med laks, kveite og reker kan du lage varierte makisushi.

Les hele oppskriften
Stekt kveite med tomat og rekesaus

STEKT KVEITE MED TOMAT, BASILIKUM OG REKESAUS

Servert med reker og skalldyrsaus og en frisk blanding av tomat og fersk basilikum passer dette perfekt til selskapelige anledninger.

Les hele oppskriften
Salat Gourmand

SALAT GOURMAND MED STEKT KVEITE

Kombinasjonen av fet fisk og gode grønnsaker har en perfekt balanse og vil gi deg en god matopplevelse. Et godt og grovt rundstykke passer godt til.

Les hele oppskriften
Gravet kveite

GRAVET KVEITE CARPACCIO

Carpaccio er en populær rett som kan brukes som forrett eller smårett. Carpaccio er ikke vanskelig å lage og smaker nydelig. Mmm!

Les hele oppskriften
Kveite til jullarge

KVEITE TIL JUL

Skap et festmåltid og server nydelig stekt kveite med godt tilbehør til gjestene dine i jula. Server med en puré av mandelpotet og en velsmakende smørsaus med hvitvin til.

Les hele oppskriften
JimmyChok raw halibut 16x9

NORDIC HALIBUT SKIVER MED SOYA OG LIME

En rett inspirert av kinesisk frokost.

Les hele oppskriften
JimmyChok thai red curry 16x9

Smak av Thailand.

NORDIC HALIBUT I THAI RØD KARRI

Ingredienser
400 g kveitebiff
50 g Thai rød karripasta
300 ml kokosmelk
100 ml vann
1 ss fiskesaus
2 røde chilier
5 stk limeblad
Saften fra 1 lime
Salt/pepper/sukker etter smak

Tilberedning
Ha halvparten av kokosmelken og karripasta i en gryte.
Kok sakte opp og la karripasten løse seg opp.
Tilsett deretter resten av kokosmelken.
Tilsett vann hvis sausen blir for tykk.
Posjer fisken i sausen til den er ferdigkokt, ta fisken opp av gryten og sett den til
side.
Krydre sausen med fiskesaus, limesaft, og smak til med salt, pepper og sukker.
Tilsett chili og limeblad og hell sausen over fisken.
Retten kan serveres med en liten babyaubergine hvis ønskelig

Oppskrift laget for Nordic Halibut av Jimmy Chok, Singapore.