Sashimibredde8720882474921696740

SASHIMI

Sashimi er fersk, rå sjømat skåret i tynne skiver, servert uten ris.

Les hele oppskriften
Maki bredde

MAKI

Med laks, kveite og reker kan du lage varierte makisushi.

Les hele oppskriften
Stekt kveite med tomat og rekesaus

STEKT KVEITE MED TOMAT, BASILIKUM OG REKESAUS

Servert med reker og skalldyrsaus og en frisk blanding av tomat og fersk basilikum passer dette perfekt til selskapelige anledninger.

Les hele oppskriften
Salat Gourmand

SALAT GOURMAND MED STEKT KVEITE

Kombinasjonen av fet fisk og gode grønnsaker har en perfekt balanse og vil gi deg en god matopplevelse. Et godt og grovt rundstykke passer godt til.

Les hele oppskriften
Gravet kveite

GRAVET KVEITE CARPACCIO

Carpaccio er en populær rett som kan brukes som forrett eller smårett. Carpaccio er ikke vanskelig å lage og smaker nydelig. Mmm!

Les hele oppskriften
Kveite til jullarge

KVEITE TIL JUL

Skap et festmåltid og server nydelig stekt kveite med godt tilbehør til gjestene dine i jula. Server med en puré av mandelpotet og en velsmakende smørsaus med hvitvin til.

Les hele oppskriften
Steamed Nordic Halibut by Chef JImmy Chok

Enjoy this wonderful Asian take on steamed halibut with ginger, soya sauce, coriander and garlic oil. Not to mention some red chilli.

Recipe created for Nordic Halibut by Singaporean Chef Jimmy Chok.

STEAMED NORDIC HALIBUT

With Ginger, Superior Soya Sauce, Coriander and Garlic Oil

Ingredients
(Recipe for one)

1 pcs Nordic Halibut loin, bone-in steak cut
1 inch ginger – julienne
150 ml superior soya sauce
Bunch of coriander leaves
1 tbsp garlic – chopped
80 ml peanut oil
1 red chilli – fine julienne
1 sprig spring onion – fine julienne

Method

Place halibut on a heatproof plate and top with julienne ginger.
Steam for about 6/7 minutes (depending on thickness).
Remove fish and place on a serving plate.
Spoon soya sauce over and top with coriander, spring onion and chilli.
Heat oil and brown garlic and quickly poor oil over.
Serve immediately with steam white or brown rice.