Sashimibredde8720882474921696740

SASHIMI

Sashimi er fersk, rå sjømat skåret i tynne skiver, servert uten ris.

Les hele oppskriften
Maki bredde

MAKI

Med laks, kveite og reker kan du lage varierte makisushi.

Les hele oppskriften
Stekt kveite med tomat og rekesaus

STEKT KVEITE MED TOMAT, BASILIKUM OG REKESAUS

Servert med reker og skalldyrsaus og en frisk blanding av tomat og fersk basilikum passer dette perfekt til selskapelige anledninger.

Les hele oppskriften
Salat Gourmand

SALAT GOURMAND MED STEKT KVEITE

Kombinasjonen av fet fisk og gode grønnsaker har en perfekt balanse og vil gi deg en god matopplevelse. Et godt og grovt rundstykke passer godt til.

Les hele oppskriften
Gravet kveite

GRAVET KVEITE CARPACCIO

Carpaccio er en populær rett som kan brukes som forrett eller smårett. Carpaccio er ikke vanskelig å lage og smaker nydelig. Mmm!

Les hele oppskriften
Kveite til jullarge

KVEITE TIL JUL

Skap et festmåltid og server nydelig stekt kveite med godt tilbehør til gjestene dine i jula. Server med en puré av mandelpotet og en velsmakende smørsaus med hvitvin til.

Les hele oppskriften
Pan-fried Nordic Halibut by Chef JImmy Chok

Delight your senses with pan-fried Atlantic halibut and som tam salad. 
Recipe created for Nordic Halibut by Singaporean Chef Jimmy Chok.

PAN-FRIED NORDIC HALIBUT

With som tam salad

Ingredients
(Recipe for one)

1 pcs Nordic Halibut steak, bone-in steak cut
Salt and pepper to taste
Som tam
300 gms raw green papaya – julienne
2 pcs long bean
3 nos cherry tomato
1 tbsp roasted peanuts
2 tbsp fish sauce
2 tbsp lime juice
2 tbsp palm sugar
1 tbsp dry shrimp
5 pcs Thai small garlic
5 bird eye chilli

Method

Season fish and pan-fry over medium heat.
Mix som tam ingredients together and season well.
Serve with fried fish.
Spoon all gravy or sauce from som tam onto fish.